Loodgieter RIWA Vleuten

Home

Loodgieterswerk

Sanitair

Verwarming

Dakbedekking

Contact

Sanitair

Uw badkamer installateur in Utrecht

Een badkamer moet niet alleen mooi zijn maar ook professioneel aangelegd. Als de wateraanvoer en -afvoer niet secuur zijn geïnstalleerd, kan men te maken krijgen met een waterballet dat zijn weerga niet kent.

Wastafel

Kiest u voor een enkele of een dubbele wastafel? Een traditionele wastafel in wit keramiek of misschien een origineler exemplaar in zwart natuursteen? Voor elke badkamer hebben we wel een bijpassende wastafel.

Kranen

Kranen zijn er in vele soorten en maten. Traditioneel zijn kranen uitgerust met twee knoppen: één voor warm en één voor koud. Dit type kraan heeft regelmatig onderhoud nodig, omdat het kraanleertje aan slijtage onderhevig is. Andere types zijn:
- Kogelkraan
- Kranen met keramische schijven
- Kranen met een cartridge

In de keuken kunt u ook een kraan laten installeren waar direct kokend water uitkomt. Of zelfs bruisend bronwater. Informeer naar de mogelijkheden.

Douche

Inloopdouches zijn populair. Met een mooie glazen wand en een stijlvolle douchegoot, heeft u een heerlijke ruimte waar u tot rust kunt komen. Wij hebben ervaring in het plaatsen van douches.

sanitair, toilet, ligbad, douche

Installatie van een (bubbel)bad

Een warm bubbelbad ontspant de spieren en geeft een relaxt gevoel. Wanneer u overweegt om een bubbelbad aan te schaffen, let dan ook op de hoeveelheid lucht- en of waterstralen. Bubbels ontstaan meestal door het pompen van lucht in het bad, maar vaak wordt er ook water rondgepompt. Het voordeel van waterstralen is dat het de watertemperatuur minder snel afkoelt.

Voor het installeren van een bad is goede kennis van loodgieterswerk nodig.

Toilet

Een zwevend toilet is populair omdat dit strak oogt en gemakkelijk schoon te houden is. Er zijn ook steeds meer milieuvriendelijke wc’s die weinig spoelwater gebruiken per spoelbeurt. En er is volop keuze in toiletbrillen, van strak tot bont en kleurrijk en grappig.

Vochtproblemen badkamer

Voor het afvoeren van vocht in een badkamer bestaan verschillende systemen. Het mooiste is een ventilator die automatisch inschakelt met het licht, een instelbare nalooptijd heeft en ook inschakelt bij een te hoge vochtigheidsgraad.

Verlichting

Wat verlichting betreft is er in uw badkamer van alles mogelijk. Vooral ledlampen zijn een interessante trend. We kunnen tegels aanleggen met ledverlichting. Dit is veilig, mooi en energiezuinig.

RIWA Loodgietersbedrijf
Bloementuinlaan 23
3452 SB Vleuten
info@loodgieterriwa.nl
Bel: 0618641401