Loodgieter RIWA  Vleuten

Home

Loodgieterswerk

Sanitair

Verwarming

Dakbedekking

Contact

Dakbedekking

Laat uw dak regelmatig controleren

Zowel nieuwe daken als bestaande daken verdienen regelmatig inspectie. Laat ons dan eens een dakinspectie uitvoeren. Als het hele dak op een flink aantal plekken grondig wordt nagelopen, komen zwakke plekken op tijd aan het licht. Dat voorkomt lekkage aan uw dak.

Dakisolatie

Goede dakisolatie is belangrijk. In de zomer zorgt de isolatie ervoor dat de warmte van de zon niet snel naar binnen dringt. In de winter houdt de isolatie de warmte binnen, wat uw stookkosten laag houdt.

Dakhout

Goed dakhout is nodig bij de afwatering van een dak. De afwatering zorgt ervoor dat er geen regen blijft staan op het dak en zal daardoor de levensduur vergroten. Na oplevering van een nieuw dak met materialen van topkwaliteit, krijgt u tien jaar garantie.

Regenpijpen

Om het water af te voeren heeft u een of meer goede regenpijpen nodig. Deze sluiten we professioneel aan op het riool.

dakbedekking RIWA Vleuten

Zinkwerk

Voor de afwerking van dakgoten en de dakrand heeft u maatwerk in zink nodig. Het zinkwerk wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en staat garant voor kwaliteit.

Plat dak

Met name platte daken zijn gevoelig voor lekkage. Zeker als de dakbedekking is gemaakt van asfalt dab gaat het slechts een aantal jaren mee.

Door een aantal keren vorst en dooi achter elkaar, kan een plat dak openbarsten. Daarna kan water gemakkelijk de woning insijpelen. Om toekomstige problemen te minimaliseren is het verstandig het dak regelmatig te controleren. Vooral de hoeken. Het scheelt als een dak voorzien is van een naadloze dakbedekking uit één stuk.

Schuin dak

Bij schuine daken moet u zorgen voor voldoende dakisolatie. Dit kan een grote energiebesparing opleveren, zeker wanneer de zolder als leefruimte in gebruik is en verwarmd wordt. Als u handig bent, kunt u de binnenzijde van een schuin dak mogelijk zelf isoleren. Maar het isoleren van schuine daken van buitenaf, kunt u beter uitbesteden aan een professioneel bedrijf.

 

RIWA Loodgietersbedrijf
Bloementuinlaan 23
3452 SB Vleuten
Bel: 0618641401